Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Us presentem amb moltes ganes i il·lusió l’Activitat “Reduïm l’aigua que no consumim” que implementarem als menjadors a partir de la propera setmana, aprofitant que el dia 16 d’octubre, celebrem el dia mundial de l’alimentació.

No us espanteu!!!, serà un projecte fàcil de dur a terme, on l’acció inicial serà: acumular l’aigua sobrant de la cuina d’una banda i de l’altre l’aigua sobrant de gots i gerres del menjador, en recipients per així poder reutilitzar-la i tornar-la a la natura regant les plantes que tinguem a l’escola o al nostre entorn!

Ens agrada pensar que els petits gestos son poderosos. I aquests valors que aprenem ens acompanyaran sempre!

#ampaeamesostenible

#ampaeamesaludable

Esperem que aquesta activitat us agradi i la pugueu aplicar a casa!