Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Reduïm l’Aigua que no Consumim

L’aigua és un recurs natural essencial per a la vida. El consum no responsable de l’aigua és una qüestió crítica que té repercussions importants. És en aquest context, que l’AMPAEA veu una oportunitat d’educar i sensibilitzar als alumnes de l’Escola Andorrana. 

A través del projecte “Reduïm l’Aigua que no Consumim,” pretenem intentar canviar aquesta dinàmica i fomentar la responsabilitat ambiental entre els nostres alumnes.

Safata mostra. Què mengem avui?

Aquest projecte permet als infants visualitzar de manera fàcil i accessible la mostra del menú complert del dia i ajudar a entendre l’estructura i la proporció dels diferents aliments de l’àpat principal que oferim a l’escola. És una iniciativa que pretén involucrar a l’infant i donar-li protagonisme fent-los coneixedors i partícips del procés alimentari. Treballarem per aconseguir que poc a poc cada infant sigui responsable i autosuficient; fent que ells mateixos es puguin servir tot aquell aliment que realment sap que menjarà. Com a conseqüència, treballarem també la sostenibilitat evitant el malbaratament alimentari.