Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Iniciem un nou curs amb un projecte que ens fa especial il·lusió, la gestió dels esmorzars per part de l'AMPAEA.
Aquesta gestió afecte a tots els alumnes de maternal i a tota l'escola de la Massana (ja que aquesta escola sempre han tingut com a projecte d'escola l'esmorzar a l'escola). 

El cost de l’esmorzar es cobrarà a través de la cooperativa i el preu anual és de 60€ pels alumnes de maternal i 50€ pels alumnes de primera ensenyança de la Massana.

Cal que tinguem en compte que el que es donarà des de l’escola es un refrigeri, que contribuirà a distribuir millor l’energia al llarg de la jornada, proporcionant aquells nutrients que l’infant necessita per un òptim estat de salut.

Recordem que l’alumne ha de sortir de casa havent esmorzat.

Per aquest refrigeri comptarem amb una oferta variada d’aliments: fruita fresca i de temporada, cereals saludables com el pa o els flocs de civada, làctics com la llet o el iogurt, fruits secs com l’ametlla molta, entre d’altres.

Conjuntament amb la col·laboració i assessorament de la nostra nutricionista Berta Jimenez, hem elaborat una planificació d’esmorzars que s’adaptarà en funció de les necessitats de cada escola.

En aquest sentit, recordar-vos que tenim molt present i durant aquest curs hi volem treballar de valent amb el tema del malbaratament alimentari. Per tant en aquesta gestió caldrà tenir en compte la temporalitat dels aliments, l’aprofitament en funció de l’estocatge de les cuines, i una constant revisió per part del nostre departament de compres i qualitat sobre l’adequació i l’acceptació per part dels infants d’aquests refrigeris.

Recordem a les famílies que és molt important que la vostra filla o fill esmorzi a casa abans d’anar a l’escola, escollint aliments frescos, rics en energia i amb una bona densitat nutricional.

Per tant escolliu aliments que sumin per a la salut dels vostres fills i filles: fruites fresques i de temporada, cereals complerts, làctics, fruits secs, oli verge extra d’oliva, llavors, entre d’altres. I deixeu per ocasions especials la brioixeria, les galetes, els sucs, batuts comercials i altres aliments processats.

Desitgem que tots tingueu un bon inici de curs!

Nosaltres des de l’AMPAEA engeguem amb molta energia i amb unes ganes constants de millora, per això dia a dia ens esforcem per donar un bon servei d’alimentació a totes i tots els alumnes de l’Escola Andorrana.

L’equip de l’AMPAEA

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *