Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Amb motiu de la celebració dels 40 anys d’Escola Andorrana, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha impulsat, juntament amb les 12 escoles andorranes, l’elaboració d’un conjunt de vídeos breus on es presenten esdeveniments, activitats i accions que es duen a terme als centres educatius.

Cadascun dels vídeos explica temàtiques diferents i té l’objectiu de donar visibilitat als valors i als trets que defineixen l’Escola Andorrana des dels seus inicis. Els vídeos es difondran de forma esglaonada i el primer es publica aquest divendres i dona el tret de sortida a una comunicació setmanal que es mantindrà fins a finals de juny. En aquest primer vídeo es poden conèixer i descobrir les diverses activitats que impulsa durant el curs l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany. Aquesta activitat se suma a la resta d’iniciatives que s’han anat desenvolupant al llarg de l’any per a celebrar l’efemèride.

Els vídeos es publicaran a la web del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a les xarxes socials de totes les escoles andorranes així com a la de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Andorrana.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *