Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

BENVINGUDA, PRIMAVERA Activitats per a joves a partir de 12 anys. Del 3 al 15 d’abril al Rusc, l’espai d’informació i dinamització per a joves del Servei de Joventut d’Andorra la Vella. Per participar-hi cal estar inscrits al Rusc. Pots descarregar-te la sol·licitud fent clic aquí i enviar-la omplerta a elrusc@comuandorra.ad 

https://www.andorralavella.ad/joventut/?q=benvinguda-primavera-vacances-de-setmana-santa-el-rusc

Dilluns 3 i dimarts 4 d’abril Posem a punt la terrassa del Rusc: Taller de bricolatge i pintura Construïm bancs amb taules de surf de neu i pintem el mur de la terrassa. Activitat gratuïta A les 10.30 h al Rusc Dimarts 4 d’abril Pòdcast de tertúlia del Rusc.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *