Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Des de l’AMPAEA creiem que és imprescindible que a l’alimentació dels infants, joves i adolescents incloguem aquest grup tant important d’aliments com és la fruita.

Habitualment la mengem crua, i això fa que sigui una font molt interessant de vitamines antioxidants, minerals i fitonutrients imprescindibles per un òptim estat de salut.

Cal tenir en compte el seu contingut d’aigua i de fibra, importantíssims per un bon funcionament digestiu.

L’Organització Mundial de la Salut recomana cinc racions entre fruita i verdura al dia, per tant hauríem de ser conscients que cal que cada dia mengem dues o tres racions de fruita, una d’elles un cítric ric en vitamina C.

Tot i que siguin aliments tant importants a la nostra dieta, els estudis i les enquestes nutricionals indiquen que sovint els joves substitueixen aquestes fruites per aliments més processats, que consideren més atractius.

És per aquest motiu que des de l’AMPAEA, volem contribuir en la varietat de les postres a base de fruita i és per això que oferim macedònies, batuts de fruita natural sense sucres afegits, i com a novetat 1 cop al més presentarem la fruita en una altre format per tal d’atreure la curiositat dels alumnes i els hi sigui un plat més atractiu!!.

Agrair la feina de totes les nostres cuineres, que ahir van treballar de valent per presentar-nos de manera variada aquest plat!

Sense la seva feina diària no seria possible!!

Seguirem treballant en aquesta línia!

Ahir dijous des dels Equips de Cuines van preparar unes postres delicioses

Taronja amb Canyella

Bon cap de setmana i Bons Aliments!

Equip de Gestió

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *