Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Benvolgudes/uts mares i pares,

Des de l’Andorra Esports Cluster us volem informar de la xerrada “La violència sexual en l’esport”, que farem el 30 de gener a la Casa Comuna de St. Julià de Lòria a les 19:00h.

L’objectiu de la xerrada es donar eines als infants i adolescents, perquè en cas que algun dia fossin víctimes d’assetjament o abús sexual, ens ho expliquessin. Una de les maneres d’ajudar-los, és parlar-ne. També volem donar eines als adults per a que ho puguin detectar, ja siguin pares, professors o entrenadors.

L’estructura de la xerrada es la següent:

• Amb Dra. Montserrat Martín prendrem consciència de les dades i del què succeeix a Europa, on l’estudi CASES, realitzat a 6 països de la Unió Europea, ha revelat que 1 de cada 5 menors pateix abús sexual en l’entorn de l’esport.

• El periodista Albert Llimós, qui ha fet públic els casos de l’Institut del Teatre, l’Aula Teatre de Lleida, Club Natació Hospitalet, Escola Barcelona i molts d’altres, ens explicarà les experiències viscudes en la investigació, i com es comporta un assetjador, el que ens donarà eines per a poder-lo identificar.

• Seguidament, en Jordi Olivé, Director d’infància, adolescència i joventut d’Andorra ens explicarà els protocols i les eines que tenim actualment per prevenir l’assetjament.

L’acte esta obert a tothom, institucions, pares, esportistes i a qualsevol persona interessada en aquest tema.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *