Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Benvolguts/des mares, pares, mestres, alumnes…

Des del curs 2017-2018 soc la dietista-nutricionista que planifico i reviso els menús de la vostra escola.

Per a tots aquells que encara no em coneixeu, vull explicar-vos que fa més de 20 anys que em dedico professionalment al món de la dietètica, educant i promocionant hàbits d’alimentació saludable, elaborant pautes dietètiques personalitzades, menús individuals i per a col·lectivitats tant de persones sanes com per a aquelles que pateixen algun tipus de patologia, al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries…

Sense oblidar que el primer aprenentatge alimentari i el més important es produeix en el nucli familiar, és cert que són nombrosos els alumnes que fan ús del servei de menjador escolar, de manera que esdevé un espai idoni per desenvolupar i reforçar l’adquisició d’hàbits alimentaris saludables.

Per tant, a l’hora d’elaborar el menú mensual, es tenen en compte les bases de la “Dieta Mediterrània”, considerada la més saludable i sostenible del món, les recomanacions de les guies més recents publicades per la Generalitat de Catalunya i les directrius que ens venen establertes per l’OMS. A més a més, recentment el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra ha elaborat un document, que ha estat reconegut pel Ministeri de Salut i els professionals de la pediatria, on s’enumeren les pautes a seguir en els menús escolars.

D’altra banda, seguint les tendències actuals, a més de garantir una alimentació nutritiva, suficient, segura i sensorialment satisfactòria, un dels nostres objectius també és reduir el malbaratament alimentari i apostar per aliments de proximitat, de temporada i ecològics.

Com a novetat d’aquest any, cada mes publicarem a la pàgina web articles de temàtiques diverses relacionades amb l’alimentació que ens ajudin a entendre millor la importància de menjar bé.

Així doncs, resto a la vostra disposició per qualsevol dubte, inquietud o aclariment que necessiteu.

Ens retrobem ben aviat…

Salut i Bons aliments!


Berta Jiménez
Dietista-Nutricionista Núm. col·legiada 0703