Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

És cert que per Nadal abunden els àpats familiars i mengem menjars més copiosos i més quantitats de dolços com torrons, polvorons, etc., però també  és una bona oportunitat per compartir moments per estar junts i educar els nostres fills cap a una alimentació més  saludable i sostenible.

I és que, encara que sempre mantinguem les receptes típiques de les celebracions nadalenques, també podem buscar idees per innovar en les nostres taules amb algunes idees originals.

Com? Buscant receptes que puguin participar en la seva compra i  preparació. Que incorporin fruites, verdures o altres aliments com llegums, peix, etc. ja que introduint aquests aliments en dies festius pot ajudar a afavorir el seu consum en el dia a dia.

Exemples:  preparar canelons d’espinacs o altres verdures, afegir bolets al pollastre farcit o a la salsa, modificar l’aperitiu  per a fer-lo més saludable incorporant hummus, guacamole, babaganoush (paté d’albergínia) , olivada amb bastonets de pastanaga, broquetes de tomàquets xèrries amb formatge mozzarella, amanides amb taronja, pinya, fruits vermells… 

No oblidem planificar els àpats ja que  ens ajudarà a fer una bona llista de la compra, adquirint només aquells ingredients indispensables i reduint així el malbaratament alimentari.

I ja arribem a les postres! Habitualment, en aquest moment les taules s’omplen de dolços en totes les seves formes. Però, per poder mantenir una alimentació saludable per Nadal, hem de tenir en compte:

1.No comprar-los abans de les festes i només els estrictament necessaris per l’ocasió. 

2.Servir-los només els dies assenyalats, en porcions petites i juntament amb una o més opcions de postres saludables elaborades principalment amb fruites fresques, com broquetes de fruites, macedònia casolana, poma o pera al forn… .

3.No deixar-los exposats a casa: veure’ls contínuament augmenta les ganes de consumir-los.

Un estil de vida saludable inclou tant una bona alimentació com la incorporació d’activitat física diària, hem d’aprofitar també aquests dies per realitzar-la en família, sortint a passejar, anant al parc… i si la climatologia ens ho permet, anar a fer un bona esquiada.

Bones festes!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *