Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Us adjuntem informació del Rusc per si és del vostre interés

Benvolgudes i benvolguts,
El dimecres 27 de setembre, a les 20 h al Rusc, reprenem l’espai de diàleg per a famílies d’adolescents on de forma col·lectiva busquem resoldre els neguits i els dubtes que puguin sorgir en la convivència. 
Aquesta trobada, que es durà a terme un cop al mes a l’espai del Servei de Joventut del Comú d’Andorra, busca connectar diferents famílies perquè puguin trobar solucions i intercanviar informació i poder crear un espai de suport. La dinàmica és que entre totes les persones presents ofereixin les respostes o solucions que considerin davant les preguntes que s’hauran recollit de forma anònima mitjançant el següent enllaç:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=5BQbSFC3gEKnV4hTMzG5wjyogtBUSwNCva4atoJG9ZBUNVNDRURUSUFLTzMyM1JCM1BBRVNFS1hTOS4u

Aquesta activitat dirigida a famílies forma part de les dinàmiques grupals anunciades en el cartell de “Trobem-nos”, us passem una imatge més concreta i us agraïm que ens doneu un cop de mà en la difusió. 📡